Holland Machining - On site machining

Mobiel kotteren / verspanen

Mobiel kotteren / verspanen

Wij kunnen mobiel kotteren vanaf 40 mm tot 600 mm, ook het (mobiel vlakken) flensvlakken ofwel ‘flange facing’ behoort tot de mogelijkheden. Hierbij word het aanlegvlak t.o.v. het gekotterde gat gevlakt waardoor er een recht vlak ontstaat. Deze vlakken kunnen ook t.o.v. elkaar gemachineerd worden.

Wij kunnen kotterwerk uitvoeren tot 0,01mm nauwkeurig.

Kotterwerkzaamheden worden veelal toegepast Wanneer de producten te groot zijn om in een machinefabriek te bewerken zoals schepen en grote constructies. Ook in productielijnen in fabrieken wanneer er slijtage is ontstaan wordt deze techniek veel toegepast. Wanneer gaten zijn uitgeslagen en daardoor ovaal en te veel speling hebben. Dit kunnen wij verhelpen door de gaten groter uit te kotteren en daar nieuwe bussen in te persen.

Ook is het mogelijk om as-stompen buitenom af te draaien. Deze bewerking word regelmatig toegepast wanneer er grote productielijnen worden stilgelegd en revisie/reparatie wordt uitgevoerd.


Gerelateerde informatie

  • Mobiel vrezen

    Mobiel frezen

    Holland Machining heeft zich o.a. gespecialiseerd in mobiel vlakfrezen. Met onze moderne machines kunnen wij zeer nauwkeurig freeswerkzaamheden op locatie verrichten.


    lees verder