Mobiel kotteren

Wij kunnen mobiel kotteren vanaf 0 tot 1.5 meter, ook het (mobiel vlakken) flensvlakken ofwel ‘flange facing’ behoort tot de mogelijkheden.

Wat kunnen we?

Wij kunnen kotterwerk uitvoeren tot 0,01mm nauwkeurig.

Mobiel Kotteren

Kotterwerkzaamheden worden veelal toegepast wanneer de producten te groot zijn om in een machinefabriek te bewerken zoals schepen en grote constructies. Ook in productielijnen in fabrieken wanneer er slijtage is ontstaan wordt deze techniek veel toegepast. Wanneer gaten zijn uitgeslagen en daardoor ovaal en te veel speling hebben. Dit kunnen wij verhelpen door de gaten groter uit te kotteren en daar nieuwe bussen in te persen. Ook is het mogelijk om as-stompen buitenom af te draaien. Deze bewerking word regelmatig toegepast wanneer er grote productielijnen worden stilgelegd en revisie/reparatie wordt uitgevoerd.

  • Range


    Van 0 tot 1.5 meter diameter standaard, groter kan in overleg.

  • Nauwkeurigheid


    Elke gewenst tolerantie.

  • Inzetbaarheid


    Overal ter wereld.


Waarom kiezen voor Mobiel kotteren bij Holland machining b.v.?

Waarom wij uniek zijn in de on site machining wereld.

Flexibiliteit

Holland Machining kan indien nodig, snel schakelen voor onze opdrachtgevers. Wij staan bekend om onze flexibiliteit, onze efficiënte manier van werken en onze inzet. Wij staan altijd klaar voor opdrachtgevers en hier zijn wij trots op!

Ontwikkeling

Om nog beter in te spelen op de specifieke vraagstukken vanuit de markt, richt Holland Machining zich meer en meer op het zelf bouwen van machines. Wanneer de ideale machine nog niet bestaat, ontwikkelen we die zelf. Wij staan nooit stil!

Communicatie

Holland Machining staat voor heldere en duidelijke communicatie. Bij problemen denken wij graag met u mee, om tot een oplossing te komen. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op vele gebieden en binnen verschillende industrieën. Zelfs bij uitzonderlijke maatvoeringen, zijn wij in staat om deze voor u uit te voeren.


Projecten

Onze Mobiel kotteren projecten

Schroefaskokers

Mobiel kotteren

Mobiel kotteren

Project bekijken

Klapschijf

Mobiel kotteren

Mobiel kotteren

Project bekijken

Keeltrunk

Mobiel kotteren

Mobiel kotteren

Project bekijken

Kraanfundatie

Mobiel kotteren

Mobiel kotteren

Project bekijken

Aanlegvlak opzuiveren

Mobiel kotteren

Mobiel kotteren

Project bekijken

Benieuwd naar Mobiel kotteren?